Deze website gebruikt cookies. Indien u hiermee akkoord gaat, kiest u "Sluiten". Indien u hiermee niet akkoord gaat, dient u deze website te sluiten.

NERVEUS heeft zelf geen eigen PA-set. Daarom huren we altijd een installatie op maat tegen kostprijs. Op basis van de grootte EN de hoogte van de zaal wordt dus beslist welke installatie geschikt is. Tot max 150 m² en maximaal een hoogte van 4 m is een kleine geluidsset voldoende. Tot 200 m² of hoger dan 4 m wordt een grote set gehuurd. Grotere zalen, tenten en openluchtoptreden vereisen een grotere en professionelere installatie.

De standaardbelichting is 2 x par56/64 (backlights) en 2 x par 56/64 (frontlights) of evenwaardige belichting. Een rookmachine of hazer is te vermijden of tenminste te beperken!

Indien het gaat om een groter evenement of een evenement met meerdere bands en/of DJ, kan de organisator vrijblijvend een beroep doen op onze vaste geluidsfirma "Stresske". Zij hebben de nodige ervaring en werken regelmatig samen met NERVEUS. Zij weten precies wat nodig is. Zie www.stresske.be . Indien u kiest voor Stresske heeft u enkel onze eenvoudige rider nodig. Deze kan u aan de linkerkant downloaden.

Indien u zelf een geluidsfirma kiest, of u zorgt zelf voor de nodige techniek, dan heeft u onze uitgebreide (technische) rider nodig. Deze kan u eveneens downloaden in het linkermenu.

 

De eenvoudige rider en de uitgebreide (technische) rider zijn aan de linkerkant in het menu te downloaden in .pdf-formaat.

Zit u met een technische vraag, contacteer dan onze geluidstechnicus via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Zit u met een organisatorische vraag, contacteer dan de band via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .