Deze website gebruikt cookies. Indien u hiermee akkoord gaat, kiest u "Sluiten". Indien u hiermee niet akkoord gaat, dient u deze website te sluiten.

NERVEUS heeft zelf geen eigen PA-set. Daarom huren we altijd een installatie op maat tegen kostprijs. Op basis van de grootte EN de hoogte van de zaal wordt dus beslist welke installatie geschikt is. Tot max 300m² en maximaal een hoogte van 4 m kunnen we zelf ten een meerprijs een geluidsset huren. Grotere zalen, tenten en openluchtoptreden vereisen een grotere en professionelere installatie. Deze kan u altijd zelf inhuren bij een professionele licht- en geluidsfirma.

Indien u zelf een geluidsfirma kiest, of u zorgt zelf voor de nodige techniek, dan heeft u onze uitgebreide (technische) rider nodig. Deze kan u eveneens downloaden in het linkermenu.

Zit u helemaal met de handen in het haar wat betreft een installatie voor licht en geluid, dan kunnen we zeker de firma Stresske aanbevelen (www.stresske.be).

 

De eenvoudige rider en de uitgebreide (technische) rider zijn aan de linkerkant in het menu te downloaden in .pdf-formaat.

Zit u met een technische vraag, contacteer dan onze geluidstechnicus via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Zit u met een organisatorische vraag, contacteer dan de band via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .